JEEP® WRANGLER UNLIMITED
Jeep® Wrangler Unlimited - den längre versionen av klassiska Jeep® Wrangler: med fyra dörrar och med plats för fem passagerare. Överlägsen fyrhjulsdrift och flera tekniska innovationer ger högsta komfort och unik körglädje.
från: 341.900,-
Teknologi
tillbaka
ljudanläggning Alla dina underhållningsalternativ vid dina fingertoppar. Advanced Uconnect™ Media Center (tillval) låter dig lagra tusentals låtar, välja spellistor, se på film, visa bilder och mycket mer. En radio/CD-spelar med MP3 anslutningar samt ett högtalarsystem med sex högtalare kommer som standarduförande på alla modeller.

Med iPod® control (tillval) kan du ansluta flertalet iPod®-kompatibla enheter såsom iPod®, iPod nano®, iPod touch® och iPhone® till bilen med en iPod-sladd (som också laddar din enhet). Lägg sedan undan enheten och styr den via mediacentralen eller kontrollerna på ratten. Håll ögonen på vägen när du tittar igenom din MP3-samling.

OBS: Utrustningsnivån på vissa bilder marknadsförs inte i Sverige

LJUD A Alpines premium ljudsystem med sex högtalare skapar en realistisk ljudscen med en förstärkare på 552 watt, två tweeters, en subwoofer på 8x12 tum, fyra högtalare på 6,5 tum och två högtalare på 3,5 tum placerade i ljudlisten i taket. Alpine är känt för att leverera enastående tonbalans och definition.
UCONNECT® navigationssystem Ring samtal, hitta destinationer och lyssna på din favoritmusik snabbt och lätt med det banbrytande Uconnect™ systemet (tillval) från Jeep®. Oavsett om du är på väg uppför ett berg eller bara till snabbköpet är det en del av det som gör att alla turer i 2011-års Wrangler känns sammankopplade. Tillgängliga funktioner inkluderar: iPod® anslutning, röststyrning, GPS-navigation, Uconnect™ Phone med hands-free. Advanced Uconnect™Media Center Radios låter dig lagra tusentals låtar, välja spellistor, titta på film och bilder och mycket annat.

OBS: Utrustningsnivån på vissa bilder marknadsförs inte i Sverige

till sidans topp