JEEP® WRANGLER UNLIMITED
Jeep® Wrangler Unlimited - den längre versionen av klassiska Jeep® Wrangler: med fyra dörrar och med plats för fem passagerare. Överlägsen fyrhjulsdrift och flera tekniska innovationer ger högsta komfort och unik körglädje.
från: 341.900,-
DESIGN / exteriör
tillbaka
Kaross Autentiska kännetecken som den klassiska sjuspåriga frontgrillen och den kantiga formen personifierar frihet och längtan att uppleva någonting. Och ger en spontan lust att upptäcka världen utanför de asfalterade vägarna.
Färger Jeep® Wrangler Unlimited finns i följande färger:


Kontrollera tillgången på färger med återförsäljare i ditt område.
FÄLGAR och däck 17-tums lättmetallfälgar ger det perfekta utseendet för Jeep® Wrangler Unlimited.
wranglerunlimited
Klicka på bilen för att förstora
DESIGN / interiör
Invändigt Den som rör sig i terrängen vill uppleva naturen på nära håll. Dock helst utan att avstå från bekvämlighet. Den perfekta platsen för det här är bakom ratten på Jeep® Wrangler Unlimited vars okomplicerade och helt nyutformade interiör finns att få i två utrustningsvarianter.
Bagageutrymme När det finns mer prylar än passagerare fäller du ner Fold-and-Tumble™ sätena som finns i standardutförande och skapar enkelt mer lastutrymme. De olika säteskonfigurationerna i Wrangler ger dig många valmöjligheter. För de små prylarna finns också ett flyttbart lagringsutrymme under det bakre bagageutrymmet. Vi har dessutom lagt till en förvaringsväska bredvid förarsätet.OBS: Utrustningsnivån på vissa bilder marknadsförs inte i Sverige
Körglädje Wranglers interiör inkluderar förbättrad ergonomi, uppgraderade mjuka material och en tystare färd. För att hedra Wranglers ikoniska arv har Sahara texten "Jeep, Since 1941" i passagerarens handtag. Andra godbitar är eluppvärmda framsäten (std), ny läderklädsel (tillval), automatisk luftkonditionering (std), helt ny ratt med knappar för radio/CD och farthållare, kromad automatväxelspak, ny mittkonsol.