JEEP® WRANGLER
70 års erfarenhet av offroadkörning och många tekniska innovationer gör den till en ikon bland SUV-bilarna. Fyrhjulsdriften gör den så gott som oslagbar i terräng och tack vare optimerad chassiinställning är den även pålitlig på asfalt.
Pris från: 321.900,-
Teknologi
tillbaka
ljudanläggning Alla dina underhållningsalternativ vid dina fingertoppar. Uconnect™ Media Center (tillval) låter dig lagra tusentals låtar, välja spellistor, se på film, visa bilder och mycket mer. En radio/CD-spelar med MP3 anslutningar samt ett högtalarsystem med sex högtalare kommer som standarduförande på alla modeller.

Med iPod® control (tillval) kan du ansluta flertalet iPod®-kompatibla enheter såsom iPod®, iPod nano®, iPod touch® och iPhone® till bilen med en iPod-sladd (som också laddar din enhet). Lägg sedan undan enheten och styr den via mediacentralen eller kontrollerna på ratten. Håll ögonen på vägen när du tittar igenom din MP3-samling.

OBS: Utrustningsnivån på vissa bilder marknadsförs inte i Sverige.

LJUD Alpines premium ljudsystem med sex högtalare skapar en realistisk ljudscen med en förstärkare på 552 watt, två tweeters, en subwoofer på 8x12 tum, fyra högtalare på 6,5 tum och två högtalare på 3,5 tum placerade i ljudlisten i taket. Alpine är känt för att leverera enastående tonbalans och definition.
Välkommen till en ny våg i ljudteknik (standard på Sahara och Rubicon).
UCONNECT® navigationssystem Ring samtal, hitta destinationer och lyssna på din favoritmusik snabbt och lätt med det banbrytande Uconnect™ systemet (tillval) från Jeep®. Oavsett om du är på väg uppför ett berg eller bara till snabbköpet är det en del av det som gör att alla turer i Wrangler känns sammankopplade. Tillgängliga funktioner inkluderar: iPod® anslutning, röststyrning, GPS-navigation, Uconnect™ Phone med hands-free. Uconnect™Media Center Radios låter dig lagra tusentals låtar, välja spellistor, titta på film och bilder och mycket annat.

OBS: Utrustningsnivån på vissa bilder marknadsförs inte i Sverige
UCONNECT® UConnect™ gör bilkörningen enklare genom att låta dig hålla ögonen på vägen och händerna på ratten. Du använder rösten för att välja radiokanaler och ringa samtal. Att prata i telefon under körning har aldrig varit enklare – eller mer ansvarsfullt. Uconnect™ Phone är bilens röstaktiverade kommunikationssystem som gör att du kan tala i din Bluetooth®-kompatibla telefon så gott som handsfree. Med UConnect™ kan du välja olika sätt att nå ljudsystemet: sätt på ljudet via CD/DVD, MP3, trådlös USB-ingång, aux-ingång, hårddiskförvaring, röststyrning och Bluetooth® strömmande audio. UConnect™ ger också förbättrad GPS-navigation och angivande av resmål med röststyrning. Hitta en restaurang, flygplats, museum eller varuhus och få vägledning med en enkel förfrågan


till sidans topp