JEEP® WRANGLER
70 års erfarenhet av offroadkörning och många tekniska innovationer gör den till en ikon bland SUV-bilarna. Fyrhjulsdriften gör den så gott som oslagbar i terräng och tack vare optimerad chassiinställning är den även pålitlig på asfalt.
Pris från: 321.900,-
tillbaka
säkerhet
aktiv säkerhet Upplev gränslös körglädje - med den sköna känslan av att hela tiden köra tryggt.

FÖRUTSEENDE SÄKER
Med Jeep® Wrangler kan du utan bekymmer ge dig ut på äventyr: Elektronisk stabilitetskontroll (ESP®) ger maximal aktiv säkerhet. Den känner snabbt av kritiska körsituationer och korrigerar dem på bråkdelen av en sekund genom riktade ingrepp i bromssystemet på ett eller flera hjul. Electronic Roll Mitigation (ERM) övervakar med hjälp av sensorer förarens alla kördynamiska impulser och förhindrar att bilen slår runt. Vid behov hjälper systemet bilen att åter stabilisera sig.

STÄNDIGT AVSPÄND
Med farthållaren kan du bestämma i vilken konstant hastighet du vill köra under en längre stund. Det här möjliggör en stressfri körning under långa resor. Farthållaren är standard i alla modeller.

VÄL BEPANSRAD
Med Jeep® Wrangler kan du överallt njuta av känslan av frihet och behöver inte oroa dig över ditt fordon. Vid körning på grus och sten skyddar stansade stålskyddsplattor bränsletanken och fördelningslådan.

ALLTID REDO
Antiblockeringssystemet (ABS), som är standard i alla Jeep® Wrangler-modeller, klarar tillsammans med skivbromsarna på fram- och bakaxeln av all terräng och ger extra säkerhet. Vid bromsning på hal körbana förhindrar systemet att hjulen blockeras och underlättar att fordonet kan styras även vid häftiga bromsmanövrar. Dessutom tolkar bromsassistenten (BAS) ditt bromsbeteende, identifierar nödbromssituationer och bromsar automatiskt fullt vid behov. Antispinnregleringen (ASR) förhindrar att hjulen vrids när man kör iväg eller kör i låg hastighet på halt eller slirigt underlag.

ALLTID UNDER KONTROLL
Korrekt däcktryck är av stor betydelse för optimal säkerhet, prestanda och bränsleekonomi. Jeep® Wranglers däcktrycksövervakning kontrollerar automatiskt trycket i varje däck. Om nivåerna är för låga tänds en varningslampa.


SÄKERHET, EN SKÖN KÄNSLA
Och en självklarhet i Jeep® Wrangler. Exempelvis bidrar främre flerstegskrockkuddar på förar- och passagerarsidan som standardutrustning till ditt skydd. Så att du utan bekymmer kan njuta av att köra både på och utanför vägen.

BRA SIKT FRAMÅT
Vid dimma, snö eller regn ger dimljus (standardutrustning) en bättre sikt. De starka främre dimljusen lyser upp vägen perfekt. Tillsammans med de bakre dimljusen ser de till att även du syns bättre.

DEN RENA GLÄDJEN
I mörker eller vid ogynnsamma väderförhållanden ger halogenstrålkastarna i Jeep® Wrangler det nödvändiga ljuset. Modellen Sahara har som standard körljus som tänds och släcks automatisk, vilket ger extra säkerhet.

INGEN CHANS FÖR SNÖ OCH IS
De eluppvärmda sidospeglarna ger frostfri sikt vid kalla temperaturer och isen och snön har ingen chans. Allt med en knapptryckning.till sidans topp