JEEP® WRANGLER
70 års erfarenhet av offroadkörning och många tekniska innovationer gör den till en ikon bland SUV-bilarna. Fyrhjulsdriften gör den så gott som oslagbar i terräng och tack vare optimerad chassiinställning är den även pålitlig på asfalt.
Pris från: 321.900,-
DESIGN / exteriör
tillbaka
kaross En kraftfull profil: Designen med den klassiska sjuspåriga frontgrillen är autentisk, kantig och omisskännlig.
färger Jeep® Wrangler finns i följande färger:


fälgar Jeep® Wranglers distinkta utseende framhävs av 17-tums lättmetallfälgar.
wrangler
Klicka på bilen för att förstora
DESIGN / interiör
Invändigt Redo för äventyr: Den helt nydesignade interiören är framför allt okomplicerad. Här är allt genomtänkt placerat och planerat in i minsta detalj.
Bagageutrymme När det finns mer prylar än passagerare fäller du ner Fold-and-Tumble™ sätena som finns i standardutförande och skapar enkelt mer lastutrymme. De olika säteskonfigurationerna i Wrangler ger dig många valmöjligheter. För de små prylarna finns också ett flyttbart lagringsutrymme under det bakre bagageutrymmet. Vi har dessutom lagt till en förvaringsväska bredvid förarsätet.OBS: Utrustningsnivån på vissa bilder marknadsförs inte i Sverige
Körglädje Wranglers interiör inkluderar förbättrad ergonomi, uppgraderade mjuka material och en tystare färd. För att hedra Wranglers ikoniska arv har Sahara texten "Jeep, Since 1941" i passagerarens handtag. Andra godbitar är eluppvärmda framsäten (std), ny läderklädsel (tillval), automatisk luftkonditionering (std), helt ny ratt med knappar för radio/CD och farthållare, kromad automatväxelspak, ny mittkonsol.