INNOVATIV SKÖNHET

Bli först att köra helt nya Jeep® Compass Opening Edition. Bilen som är tillägnad dem som vill ligga i täten med högklassigt och exklusivt utförande. Bli en pionjär och upptäck hur tradition möter innovation i denna nya Jeep® och hur de mest klassiska dragen som gör Jeep®-märkets design så legendarisk förnyas. Följ den slanka och aerodynamiska profilen, notera varje detalj från kromlisten som löper längs rutorna till den sjuspåriga grillen, och sätt den i rampljuset med den karakteristiska LED-designen på strålkastarna. En mer kraftfull och atletisk design; en bil som imponerar med sitt utseende. Upplev 18" lättmetallfälgarna och den exklusiva interiören med högkvalitativa material och den senaste tekniken, exempelvis Uconnect™ 8.4” NAV och med två tillgängliga kraftfulla bensinmotorer.

VÄLJ DITT TAKALTERNATIV

FÄRGSÄTTNING COMPASS
OPENING EDITION

MODELLENS HUVUDDETALJER

 • jeep-compass-opening-edition-alloy-wheels 18" lättmetallfälgar
  18" lättmetallfälgar
  Jeep® Compass Opening Edition levereras som standard med 18-tums lättmetallfälgar i polerad aluminium i Tech Gray, konstruerade att fungera lika bra i stan som ute i terrängen.
 • jeep-compass-opening-all-round-dlo Kromlist längs rutorna
  Kromlist längs rutorna
  Kromlisten som löper längs bakrutan, ger bilen ett exklusivt och sofistikerat utseende som balanseras av den aggressiva och lätt igenkännliga hållningen.
 • jeep-compass-opening-edition-front-grille Frontgrill
  Frontgrill
  Jeep®-märkets mest legendariska symbol – den klassiska sjuspåriga grillen – har fått en ny form som ger en ny och fräsch personlighet åt nya Jeep® Compass.
 • jeep-compass-opening-edition-led-tail-lamps LED-bakljus
  LED-bakljus
  Nya Jeep® Compass har fått bakljus som förenar form med funktion. Bakljusen smälter perfekt in med bilens kurvor och sticker definitivt ut. LED-bakljus kommer som standard inom hela sortimentet.

EFTERLÄNGTAD DESIGN

Vänta inte längre, se till att du sticker ut från massan i nya Jeep® Compass Opening Edition med sin aggressiva och sofistikerade profil. Förvänta dig en trendig, självsäker hållning som understryks av bilens aerodynamiska design. Det svarta taket och kromlisten som dramatiskt sveper runt bilens sidor och bakvagn gör denna nya SUV lätt att känna igen. Det har aldrig varit så lätt att synas som när du kör nya Jeep® Compass.

FÖRST, OCH BÄST KLÄDD

Bryt ny mark och upptäck hur rundade former, Jeep®:s signaturdetaljer, exklusiva material och den senaste tekniken gör interiören i nya Jeep® Compass Opening Edition till den perfekta miljön där du kan njuta av färden. Gör dig redo att börja köra: vid den omsorgsfullt designade förarplatsen finns en 7-tums instrumentgrupp i färg. Håll händerna på ratten och lägg all uppmärksamhet på vägen framför dig medan du sköter ljudanläggning, röst och hastighet med de integrerade reglagen. Känn styrkan under fötterna tack vare de två motorerna som du kan välja mellan: 1.4L MultiAir II 170 hk AT9 AWD och 2.0 MultiJet II 140 hk AT9 AWD.

jeep-compass-opening-edition-interior

UTSÖKTA DETALJER

 • jeep-compass-opening-edition-leather-steering-wheel Läderklädd ratt
 • jeep-compass-opening-edition-uconnect-8.4-NAV-system Uconnect™ 8,4 NAV
 • Selec-Terrain®
 • jeep-compass-opening-edition-automatic-transmission Automatväxellåda

TÄNJER TEKNIKENS GRÄNSER

Utvidga din smartphoneupplevelse även inne i din Jeep® Compass Opening Edition, så att du kan ringa, få tillgång till musik samt skicka och ta emot meddelanden och mycket mer. Upplev ett smartare, enklare och säkrare sätt att använda din smartphone i Jeep® Compass Opening Edition som gör att du enkelt kan ringa samtal, komma åt musik, skicka och ta emot sms och mycket annat. Upptäck tjusningen med att vara uppkopplad på ett nytt sätt med din smartphone tack vare nya funktioner för Uconnect™ 8,4” NAV. Apple CarPlay ger iPhone-användaren möjlighet att komma åt Apple Maps, SMS, telefon och Apple Music genom Siri röststyrning.

Med Android Auto™ får du enkel och säker åtkomst till handsfree röststyrning, Google Maps™ och Google Play Music™ via Uconnect™ pekskärm eller rattmonterade reglage.

jeep-compass-opening-edition-side-apple-carplay jeep-compass-opening-edition-side-android-auto
jeep-compass-opening-edition-interior
Apple CarPlay visas. Android Auto, Google Play och andra märken är varumärken som tillhör Google Inc.

MATCHA DIN STIL

Nya Jeep® Compass Opening Edition bereder vägen till övriga utföranden som kommer att lanseras senare under året. Jeep® Compass erbjuder en hel serie med möjligheter, med över 70 olika säkerhetsfunktioner, ett brett sortiment av motorer samt lättåtkomliga tekniska detaljer. Du kan välja en bil som är anpassad efter dina behov, från färgsortiment till designdetaljer.

Håll kontakten för att få veta mer om Jeep® Compass Range.  

jeep-compass-opening-edition-frontal-rear

INTERIÖR OCH SÄTEN

Välj din stil mellan fyra tillgängliga interiörfärger som inspirerats av aktiva livsstilar runt om i världen.

FÄLGAR

Tänj på gränserna med fem olika fälgdesigner som skapats för att fungera både i stadskörning och i naturen.

SÄKERHET OCH TRYGGHET

Med över 70 olika funktioner för aktiv och passiv säkerhet är det enda du behöver tänka på vart du ska åka.

VÅGA TA NYA VÄGAR

Den helt nya Jeep® Compass tar dig bort från gamla, invanda vägar och får dig att se hela din tillvaro på ett nytt och oväntat sätt. Ge dig ut på en resa där du kommer att möta fyra förgrundsfigurer inom områdena design, andvändaranpassning, teknologi och prestanda. Genom sitt arbete och sitt sätt att tänka har de ändrat samhället och människors vardag, och inspirerat människors förmåga att kunna se och interagera med världen.