En liten SUV med maximal kapacitet
Med en hel värld att utforska och äventyr att uppleva behöver du en bil som klarar nästan allt. Jeep® Renegade har allt du behöver, och inget du inte behöver. Äventyret är på väg. Gör dig redo!

Färdig att köras
HEMMA, VART DU ÄN KOMMER
Ser du familjedragen? Från den legendariska sjuspåriga frontgrillen till den kantiga formen och kraftfulla hållningen är helt klart en Jeep®. Denna mindre SUV från Jeep® är perfekt för en dag på sta'n tack vare dess manövreringsförmåga, eller för att utforska stigar tack vare de terränggående egenskaperna. Jeep® Renegade är redo, taggad och kapabel.
REDO ATT ÅKA
OCH ATT ALLTID VARA UPPKOPPLAD MOT VÄRLDEN
EN HELT NY FUNKTION: UCONNECT LIVE Med Jeep® Renegade är du alltid uppkopplad: säkerhet och underhållning i kombination, för att ge en helt ny körupplevelse. Hämta appen Uconnect LIVE från Apple App Store eller Google Play.
Stick ut och stick upp
ÄVENTYRET VÄNTAR!
Med gott om plats för fem åkande, bra lastutrymme baktill med alla funktioner, och massor av smarta förvaringsutrymmen, har Renegade allt du behöver för att maximera nöjet.
Hur långt kan du gå?
En liten SUV med maximal kapacitet Renegade Trailhawk® erbjuder Trail Rated®-kapacitet med standardsystemet Active Drive Low, 1-tums fabrikslyft, unika detaljer fram och bak, hasplåtar och 17-tums offroadfälgar med aggressiva däck.
Dekal med black hood Som exklusivt tillbehör till Trailhawk® understryker Black Hood-dekalen den legendariska bilens aggressiva och tuffa hållning.
Fälgar och däck Renegade Trailhawk® är utrustad med exklusiva 17-tums offroadfälgar i aluminium och däck med aggressivt däckmönster.
Bakljus De annorlunda bakljusen är inspirerade av gammaldags militära bensindunkar och ger Renegade en helt egen stil.
Utforska och upptäck
Navigera i vårt 2015 Jeep® Renegade-galleri, klicka på bilden för att se nästa bild.
Designad med passion
Inifrån och ut är Jeep® Renegade fullpackad med smarta designfunktioner. Klicka på bilderna nedan för att se detaljerna.
Utomhusutrustning Se detaljer Äventyrsstigar Se detaljer
En oväntad upplevelse Allt sedan Jeep-fordonens tillkomst står namnet för frihet, äkthet, äventyr och passion. Nya Jeep® Renegade är ännu mer anpassningsbar i varje oväntad situation. För dem som vill skriva sin egen historia varje dag.
Utomhusutrustning Gör den lättare. Gör den starkare. Gör så att den fungerar bättre. Äventyrare och de som älskar utomhussporter letar alltid efter sätt att tänja på gränserna. Våra konstruktörer förstod det och använde det som inspiration.
Arvet för märket Jeep® Mer än 70 år har gått sedan vi först började visa vår passion för en äventyrlig livsstil – och vi fortsätter att skapa möjligheter och inspiration till alla som följer märket Jeep®. Behovet av att hitta och utforska nya äventyr är, och kommer alltid att bli, en del av våra anor. Från den legendariska grillen till interiördetaljer och 4x4 kapabilitet är helt nya 2015 Jeep® Renegade definitivt en värdig familjemedlem.
Äventyrsstigar Jeep®-fordon har alltid varit kända för att passa som terrängfordon. Många av världens bästa 4x4-banor inspirerade konstruktionen av 2015 Jeep® Renegade, som utrustades för att kunna utforska ännu mer oförutsägbar terräng.