DEFINITIVT EN DEL AV FAMILJEN Designad med element som påminner om Jeep®-märkets historia och äventyrliga livsstil kombinerar Jeep® Renegade över 70 år av Jeep®-märkets legendariska arv med en fräsch ny stil och tekniska funktioner. Titta på filmen för att upptäcka mer om inspirationskällan till Jeep® Renegades design.
FANTASTISK INSPIRATION Jeep® Renegades design har inspirerats av den första Willys MB Jeep® från 1942, ett av de första militära fordonen som serietillverkades i USA.
VINTAGE DETALJER Designtemat har inspirerats av den vintage-bränsletank som fanns på den första Jeep® Willys och utgör ett karaktäristiskt element hos Jeep® Renegade, som förenar interiörens design med exteriören.
SER BEKANT UT Jeep® Renegades exteriör är fullpackad med unika detaljer och spår av Jeep®-märkets legendariska design. Utseendet påverkas av den kraftfulla hållningen hos de legendariska Jeep®-fordonen, vars robusta kaross och rikliga proportioner här har utvecklats med en fräsch och energisk stil.
  • Rectangular tail lamps marked by vintage gas can design theme. Rektangulära bakljus som markeras av ett designtema som har inspirerats av vintage-bensindunkar
  • Ljusa sidospegelkåpor. Ljusa sidospegelkåpor
  • Shield-shaped seven-slot grille with circular headlamps. Sköldformad sjuspårig frontgrill med runda strålkastare
  • Trapezoidal wheel arches Trapetsformade hjulhus
OMGIVEN AV ARVET FRÅN JEEP® När du utforskar stilegenskaperna hos Jeep® Renegades interiör kommer du att hitta fler unika och karaktäristiska detaljer som ingår i Jeep®-märkets DNA.