MED RÖTTERNA I VARUMÄRKETS GENUINA DNA
VILD OCH VACKER Jeep® Cherokee höjer ribban med bästa väghållning, hantering och bränsleekonomi, 4x4-kapacitet som är bäst i klassen och klassledande teknologi. Detta är för dem som kräver såväl form som substans. Med perfekt form för sofistikerade och effektiva prestanda färdas Jeep® Cherokee långt och brett med DNA från det legendariska varumärket Jeep®.


UTFORSKA EXTERIÖREN

UPPTÄCK EN INTERIÖR I VÄRLDSKLASS
KOMPROMISSLÖS KVALITET Cherokee introducerar en unik och modern stil i Jeep®-serien. Bara genom att titta på detaljerna så upptäcker du en välarbetad interiör med omfattande bruk av sköna material: sofistikerad blandning av mjuka former, högkvalitativa material, kreativa val av färger och material, precisionsarbeten, bästa tillgängliga teknik och funktioner. En värld av unik perfektion som väntar på att upptäckas. Av dig.


UTFORSKA INTERIÖREN
SÖK NYA UPPLEVELSER
 • 2014 Jeep Cherokee Personalized Instrument Cluster Personaliserad
  instrumentgrupp
 • 2014 Jeep Cherokee Push Start Engine Keyless
  Enter 'n Go™
 • 2014 Jeep Cherokee Uconnect Pekskärmsnavigering
  Uconnect® 8.4"
 • 2014 Jeep Cherokee Wireless Charging Pad Trådlös
  laddningsplatta
 • 2014 Jeep Cherokee Steering Wheel Controls Rattmonterade
  kontroller
FÖRUTBESTÄMD ATT HÖJA SIG ÖVER MÄNGDEN
VÄLJ VERSION LONGITUDE LIMITED TRAILHAWK
LONGITUDE - LIMITED - TRAILHAWK Cherokee är formgiven för framtiden med en fräsch och aggressiv ny exteriör som hedrar sitt legendariska arv: den helt nya formen ser fantastisk ut även för ett mycket krävande öga. Med kraftfull hållning och aggressiva proportioner mellan hjul och kaross är bilen en imponerande syn på vägen.
I versionen Longitude introduceras funktioner som blir ännu mer exklusiva i versionen Limited och slutligen är det Trailhawk där Jeep®-attityden har överträffat sig själv


SE ALLA VERSIONER

INGA KOMPROMISSER PÅ EFFEKTIVITETEN
2.2L MULTIJET II TURBO DIESEL 2.2l Multijet motorn med upp till 200 hästkrafter för bättre prestanda, lägre bränsleförbrukning och mer frihet. 2.2-liters Multijet erbjuds med 185 respektive 200 hk, vilket ger exceptionell balans mellan kraft, bränsleförbrukning och minskade utsläpp tack vare vridmoment på 440 Nm från låga 3500 varv/min. Maximal flexibilitet där motorn är kopplade till nioväxlad automatlåda och med det avancerade och smarta fyrhjulsdriftsystemet Active Drive I.


EN MJUK OCH SKÖN ÅKTUR Cherokee är den första kompakta SUV:en i segmentet med en 9-stegad automatväxellåda. Det handlar bara om körning, komfort och effektivitet. Electronic Range Select stöder manuell manövrering med AutoStick funktionen, som innehåller över 40 enskilda växelmönster för specifika förhållanden för att maximera effektiviteten, prestandan och körbarheten. Prestandan är redo för nästan varje typ av körförhållande, såväl på vägen som off-road, och växelbytena är knappast märkbara oavsett underlag.INGA KOMPROMISSER PÅ FÖRMÅGAN
3,2 PENTASTAR® V6 BENSINMOTOR 3,2-liters Pentastar V6 är den första varianten på berömda 3,6-liters Pentastar V6 och har samma innovativa funktioner som gav föregångaren med större cylindervolym lovord inom hela branschen för dess effektivitet, kraft och finess. Detta bidrar till en skön körupplevelse med lägre värden för buller och vibrationer (NVH) samt utmärkt balans mellan högre specifik uteffekt (84,2 hk/liter) och en förbättrad bränsleekonomi på 30 procent jämfört med den utgående V6-motorn.


LÄR KÄNNA PRESTANDAN

ROFYLLD SÄKERHET
Mer än 70 trygghets- och säkerhetsfunktioner förstärker Cherokees djärva ledarskap. Ratten i Jeep® ger dig många kontroller inom säkert räckhåll. Ingenjörerna tillförde en serie aktiva och passiva funktioner till den redan starka grundstommen, gjuten av 65 procent höghållfast stål, så att de åkande ska känna lugn och ro mil efter mil.
De främsta tillvalen omfattar Adaptive Cruise Control Plus som med radar- och videosensorer håller ett inställt avstånd mellan dig och bilen framför. Systemet kan även få bilen att stanna helt om det behövs.
parkeringshjälpen för fickparkering och vinkelrät parkering använder ultrasoniska sensorer för att assistera dig in i parkeringsutrymmen, och Lane Departure Warning Plus leder dig säkert på vägen.


UTFORSKA SÄKERHETEN

Till sidans topp