Den legendariska Jeep® är känd över hela världen, och förknippas alltid med frihet, äventyr, äkthet och passion. Varje Jeep® har en egen historia, med ett rikt arv som går ända tillbaka till Willys MA. Vår historia är också din. Jeep®-ägare vet sedan länge att Jeep® är ett sätt att leva – inte bara ett varumärke.
JEEP® HISTORY
JEEP® STORE
Att besöka Jeep® Store är ett absolut måste för den äventyrslystne som anammat detta som sin livsstil. Med några få musklick kan du köpa Jeep®-produkter. Upptäck vårt utbud av kläder, accessoarer och Jeep®-merchandise som finns tillgängligt on-line. Vi har jackor, dunjackor och rockar för en tur på landet eller ditt livs äventyr. Här finns även praktiska vardagsplagg som polotröjor och pullovers. Smarta accessoarer och väskor som hjälper dig var du än är, hemma, på jobbet eller på resande fot. På Jeep® Store kan du även anmäla dig till vårt nyhetsbrev som ger dig förhandstittar på nya produkter och tillgång till kampanjerbjudanden på Jeep® Store.
BESÖK JEEP® STORE
JEEP® OWNERS GROUP
PARTNERSHIPS
Jeep® på Hotell Fjällgården i Åre
För andra året i rad har du som skidälskare möjligheten att bekanta dig med Jeep® på Hotell Fjällgården i Åre.
LÄS MER
HARLEY-DAVIDSON®
Jeep® och Harley-Davidson är båda varumärken liktydiga med äventyr, frihet och individualitet.
LÄS MER
JEEP® & JUVENTUS
Jeep® är Juventus officiella tröjsponsor under säsongen 2016/2017.
LÄS MER OM JEEP® PARTNERSHIPS
The Jeep® brand is the official sponsor of the “Stones – No Filter” European Tour 2017, the new on- stage adventure of the Rolling Stones. After the great experience of the 2014 “14 On Fire" Rolling Stones Tour, the Jeep® brand has again confirmed sponsorship of the tour of one of the most famous and iconic rock bands, who fill up arenas and stadiums all over the world..
LÄS MER
JEEP® & WORLD SURF LEAGUE
The Jeep® brand is the official and exclusive global automotive partner of the @World Surf League 2017 Championship Tour.
LÄS MER
JEEP® FACEBOOK
Jeep® Sveriges officiella sida på Facebook är platsen för alla dedikerade Jeep®-fans i Sverige. Här kan Jeep®-ägare, fans och vänner hitta exklusivt innehåll som man inte kan hitta på någon annan plats!
JEEP® Facebook
JEEP® Press
Jeep® People
Jeep® Blog
Jeep® historia
En spännande resa in i det förflutna för det legendariska varumärket Jeep®. På denna internationella hemsida hittar du den spännande historien om den fyrhjulsdriven legenden.

Klicka på ett fordon eller välj den epok som intresserar dig. Här kommer du att uppleva alla de revolutionerande bilar som gjort Jeep® till en av de mest innovativa producenterna av fyrhjulsdrivna fordon.
Jeep® Historia
I Am Jeep® Mobile
I AM JEEP® MOBILE är en Jeep® originalapplikation till din smartphone. Den är framtagen för att alltid finnas till hands, vart du än tar vägen, och ge dig all information du behöver snabbt och enkelt. Observera att applikationen kan innehålla information som inte gäller för den svenska marknaden.
Jeep® Mobile