SPJUTSPETSTEKNIK

Jeep® Compass tar dig med in i en värld full av smarta och innovativa möjligheter. Den nya fjärde generationens UconnectTM-system har en mängd tillgängliga funktioner för handsfree-kommunikation, underhållning och navigering. Få ut mesta möjliga av din smarttelefon och håll dig uppkopplad med de nya funktionerna i UconnectTM 8,4”. Med Apple CarPlayTM kan iPhone-användare använda Apples kartor, meddelanden, Apple Music och ringa samtal. Med Android Auto är det enkelt och säkert att använda handsfree-röststyrning, Google Maps och Google Play Music.

ALLTID UPPKOPPLAD

Helt nya Jeep® Compass har nya UconnectTM-system med funktioner för kommunikation, underhållning och navigering som både förare och passagerare vill ha. Kunderna kommer att uppskatta prestandaförbättringarna i fjärde generationen med snabbare starttider och förbättrad processorkraft

   TEKNIK SOM SÄTTER MÄNNISKAN I CENTRUM

   Det är frihetskänslan när du har allt du behöver nära till hands. Helt nya Jeep® Compass tar bekvämligheten till nya nivåer med oväntade reglage och anslutningsmöjligheter som gör att du alltid har tillgång till underhållning och information. Höj volymen och ange nästa destination.

   BeatsAudio™

   Jeep® Compass är utrustad med sex högtalare som är utspridda i kupén för att skapa en surroundljudupplevelse. Den tillgängliga ljudanläggningen BeatsAudioTM Premium II har nio högtalare med en 12-kanalsförstärkare och en dånande bashögtalare.

   Rattreglage

   Styr allting på ett enkelt sätt: byt radiostation, justera volymen eller välj ett ljudspår, ring och ta emot telefonsamtal med mera. Med röststyrning kan du köra utan att ta händerna från ratten eller blicken från vägen.

   Navigationssystem

   I UconnectTM 8,4” NAV ingår navigering som standard, inklusive 3D-bilder av landmärken, stadsmodeller och digital terräng. Pekskärmen har stöd för flertrycksgester med nyp, snabba tryck och svep. Systemet har förbättrad grafik och stöd för enstegsinmatning med röstkommandon.

   7-TUMS KOMBIINSTRUMENT

   Ett en 7” skärm i instrumentklustret i fullfärg finns tillgängligt för alla modeller av helt nya Jeep® Compass. Det har en inställbar funktion som gör att förarna kan anpassa informationen som visas. Skärmen förmedlar informationen visuellt med hjälp av grafik och text på ett snabbt och enkelt sätt. Föraren kan använda rattreglage för att anpassa hur mycket information som ska visas på skärmen. Systemet är intuitivt och kan ordnas i ett antal olika vyer.

   instrument-cluster
   Beroende på utrustningsnivå kan vissa interiöra samt exteriöra utrustningsalternativ vara antingen standard eller tillval. Notera att vissa tillval inte är tillgängliga för samtliga utrustningsnivåer.