PERFEKTION PÅ INSIDAN

SÄTEN

Kliv in i framtidens sofistikerade och eleganta värld med skålade säten, material av hög kvalitet och Jeeps ikoniska designelement. Interiören i helt nya Jeep® Compass är framtagen och utformad med din komfort i åtanke. Glöm den traditionella körupplevelsen i en suv och välkomna en ny, förhöjd upplevelse tack vare urvalet av läderklädslar i olika färger, innovativ spjutspetsteknik med mera.

Choose your interior:

   LYXIGA DETALJER

   • Ventilationsmunstycken
   • Rattreglage
   • Vinylklädda dörrpaneler
   • Portar för laddning och anslutning av mediaspelare

   VIDGA DINA VYER

   Helt nya Jeep® Compass är fullmatad med trivselskapande funktioner som tillval, till exempel ett panoramasoltak med dubbla rutor som ger dig all den friskluft och sol du vill ha.

   LÄTTÅTKOMLIGT BAGAGEUTRYMME

   Utformningen av helt nya Jeep® Compass baklucka ger dig rätt balans mellan bekvämlighet och flexibilitet. Du behöver bara trycka på en knapp för att öppna bakluckan till det rymliga bagageutrymmet. Här finns gott om plats för din utrustning tack vare det fällbara framsätet och det bakre lastgolvet med tre nivåer.

   Beroende på utrustningsnivå kan vissa interiöra samt exteriöra utrustningsalternativ vara antingen standard eller tillval. Notera att vissa tillval inte är tillgängliga för samtliga utrustningsnivåer.