INNOVATIV ELEGANS

Tradition möter innovation i helt nya Jeep® Compass med en ny version av de legendariska detaljerna
som gett märket ikonstatus. Följ de eleganta aerodynamiska linjerna där varje detalj räknas, från den
obrutna kromlisten som binder samman glasytorna till den klassiska grillen.
De nya spännande LED-strålkastarna ger formerna liv.

  • Longitude
  • Limited
  • Trailhawk
Vissa färgalternativ kan finnas tillgängliga vid ett senare datum

UTRUSTNING – MODEL

ATTRAKTIV EXTERIÖR

En aggressiv och sofistikerad profil som står ut från mängden. Den aerodynamiska formgivningen har gett Jeep® Compass en självsäker framtoning. Det svarta taket som finns som tillval samt kromlisten som dramatiskt sveper runt sidorna och aktern gör det lätt att känna igen den nya suven. Det har aldrig varit enklare att få uppmärksamhet än i nya Jeep® Compass.

STIL OCH KOMFORT

Skulpterade former, designelement typiska för Jeep®, material av hög kvalitet och den senaste tekniken gör interiören i helt nya Jeep® Compass till en perfekt miljö för dina bilturer. Dags för en provtur. Den omsorgsfullt utformade förarplatsen har försetts med en 7-tums fullfärgsinstrumentgrupp. (tillval) Håll händerna på ratten och koncentrera dig på vägen samtidigt som du hanterar ljud, röstkommandon och hastighet med kontrollerna på ratten.

jeep-compass-interior

VÄRDEFULLA DETALJER

  • jeep-compass-leather-steering-wheel Läderratt
  • jeep-compass-uconnect-8.4-NAV-system UconnectTM 5-tumspekskärm
  • Selec-Terrain®-system
  • jeep-compass-automatic-transmission Automatväxellåda

DEN SENASTE TEKNIKEN

Du kan ta med dig smartphonefunktionerna i Jeep® Compass vilket gör det enkelt att ringa, spela musik, skicka och ta emot meddelanden och mycket mer. Upptäck nya sätt att vara uppkopplad med mobilen via de nya funktionerna i UconnectTM 8.4 NAV. Med Apple CarPlay kan iPhone-användare använda Apple Maps, iMessage, Apple Music samt ringa med hjälp av röststyrningssystemet Siri.

Med Android AutoTM är det enkelt och säkert att använda handsfree-röststyrning, Google MapsTM och Google Play MusicTM via UconnectTM-pekskärmen eller kontrollerna på ratten.

jeep-compass-side-apple-carplay jeep-compass-side-android-auto
     Ej standard på utrustningsnivå Longitude
jeep-compass-uconnect
Apple CarPlay. Android Auto, Google Play med flera varumärken tillhör Google Inc.

OÖVERTRÄFFAD FYRHJULSDRIFT

En kombination av oöverträffad framkomlighet med branschledande, avancerade och bränslesnåla drivlinealternativ gör nya Jeep® Compass till den mest ändamålsenliga kompaktsuven på marknaden. Välj mellan en bensinmotor och två dieslar. Jeep®-bilarnas legendariska terrängegenskaper har förbättrats ytterligare med ett par nya avancerade permanenta fyrhjulsdriftsystem som kan fås på beställning och som ger kunderna det ingen annan kompaktsuv kan.

jeep-compass-unrivaled

Selec-Terrain®-systemet

jeep-compass-select-terrain-system /

Stabilitetskontrollsystemet Selec-Terrain® har konstruerats för att optimera fyrhjulsdriften för oöverträffad effektivitet på alla underlag. Systemet koordinerar och optimerar upp till 12 andra elektroniska system och ger förbättrad kontroll över fordonet.

Frigångsvinklar

jeep-compass-departure-angle

Jeep® Compass Trailhawk® kvalificerar sig för Trail Rated®-märkningen bland annat genom de oöverträffade frigångsvinklarna, som uppnåtts med hjälp av en unik front och ökad markfrigång. Den klassledande markfrigången kompletteras med hasplåtar, Hill Descent Control och 17-tums terrängdäck.

Fyrhjulsdriftsystem

jeep-compass-4x4-system

Helt nya Jeep® Compass har två innovativa drivlinesystem som ger de bästa terrängegenskaperna i klassen. Jeep® Active Drive och Jeep® Active Drive Low växlar automatiskt och omärkligt mellan två- och fyrhjulsdrift för optimalt grepp med kontinuerlig momentkontroll.

EN SÄKER OCH BEKYMMERSFRI RESA

Verklig komfort är att alltid uppleva en säker och bekymmersfri resa. I nya Jeep® Compass
skyddas förare och passagerare av över 70 olika säkerhetsfunktioner. Förutom de standardmonterade
sex krockkuddarna, hjälper en rad avancerade aktiva och passiva säkerhetssystem dig att undvika
eventuella problem helt och hållet.

jeep-compass-opening-edition-ar-experience
Beroende på utrustningsnivå kan vissa interiöra samt exteriöra utrustningsalternativ vara antingen standard eller tillval. Notera att vissa tillval inte är tillgängliga för samtliga utrustningsnivåer.