UTSEENDE SOM STICKER UT

SIDA VID SIDA

Helt nya Jeep® Compass exteriör har en uttrycksfull och känsloladdad formgivning som innebär ett djärvt, nytt steg för märkets design. Jeeps mest ikoniska designsymbol, den legendariska grillen, har fått en ny stil som ger kompaktsuven en fräsch och innovativ personlighet.

EN LOCKANDE PROFIL

Kromlisten till sidorutorna sveper även runt bakrutan och ger Jeep® Compass ett exklusivt och sofistikerat utseende, som balanseras av den aggressiva och lättigenkännliga hållningen. Taket finns som tillval med blanksvart lack som ger bilen ett unikt, lyxigt utseende och en starkare, atletisk profil. Med detta alternativ känner man genast igen Jeep® Compass ute på vägen eller i vildmarken.

FÄLGAR OCH DÄCK

De trapetsformade skärmarna och framträdande hjulhuskanterna fullbordar exteriören och ger bilen ett aggressivt och muskulöst utseende. Jeep® Compass finns tillgänglig med utmärkande fälgar som är framtagna för att fungera väl både på vägen och i terrängen.

VÄLJ DINA FÄLGAR

LED SOM
LEDER VÄGEN

Strålkastarna har en svart infattning som ger personlighet och attityd till fronten på Jeep® Compass. Varselljusen finns tillgängliga i LED-version. Helljuset tänds automatiskt om det börjar skymma ute medan du kör.

BRILJANTA DETALJER

jeep-compass-brilliant-details

Kylargrill

jeep-compass-select-terrain-system /

Jeeps mest ikoniska designsymbol, den legendariska grillen, har fått en ny stil som ger helt nya Jeep® Compass en fräsch och innovativ personlighet.

Ytterbackspeglar

jeep-compass-departure-angle

Karossfärgade ytterbackspeglar med kromdetaljer och inbyggda blinkers. De ger Jeep® Compass ett elegant utseende som inte kan ignoreras.

Avgasrör

jeep-compass-4x4-system

Ljusa, kromade avgasrör fullbordar Jeep® Compass exteriör. De är integrerade i den bakre stötfångarpanelen vilket ger ett unikt och harmoniskt utseende.

FÄNGSLANDE

Beroende på utrustningsnivå kan vissa interiöra samt exteriöra utrustningsalternativ vara antingen standard eller tillval. Notera att vissa tillval inte är tillgängliga för samtliga utrustningsnivåer.