JEEP® RENEGADE

MOST CAPABLE SMALL SUV

 

 

JEEP® RENEGADE            

 

 

Med en hel värld att utforska och äventyr att uppleva behöver du en bil som klarar nästan allt. Jeep® Renegade har allt du behöver, och inget du inte behöver. Äventyret är på väg. Gör dig redo!

 

JEEP® CHEROKEE

BEST IN CLASS 4X4 CAPABILITY

 

 

Anniversary Edition            Modellsida

 

 

Jeep® Cherokee höjer ribban med bästa väghållning, hantering och bränsleekonomi, 4x4-kapacitet som är bäst i klassen och klassledande teknologi. Detta är för dem som kräver såväl form som substans. Med perfekt form för sofistikerade och effektiva prestanda färdas Nya Jeep® Cherokee långt och brett med DNA från det legendariska varumärket Jeep®.

 

JEEP® GRAND CHEROKEE

MOST AWARDED SUV EVER

 

 

Grand Cherokee SRT            Anniversary Edition

 

 

Den eleganta och självsäkra exteriören utstrålar styrka från varje vinkel. För modellår uppvisar varje Grand Cherokee, från Limited & Overland till Summit och SRT, högklassig stil som omfattar ny och modern frontgrill och modifierat bakparti, LED varseljus, nya dimstrålkastare och locklöst bränslepåfyllningssystem.

 

JEEP® WRANGLER

BEST 4X4 OF THE DECADE

 

 

Anniversary Edition            Modellsida

 

 

Jeep® Wrangler Unlimited – autentiska kännetecken som den sjuspåriga frontgrillen och den kantiga formen personifierar frihet och längtan efter att uppleva någonting.