TRAIL RATED

Emblemet Trail Rated® på Jeep® 4x4 representerar en serie hårda tester som bevisar fordonets offroad-kapacitet.

   UTFORSKA RUBICON TRAIL

DE FEM KATEGORIERNA

Klicka på en symbol för att få veta mer om de högt satta standarderna för Trail Rated®.

Dragkraft

Jeep® Trail Rated® 4x4 har dragkraft och möjlighet att klättra i några av de tuffaste terrängerna i världen. Bland Jeep-modellerna finns en rad 4x4-system som passar alla typer av terrängkörning och körförhållanden. Testerna omfattar dragkraft på obelagda och hala vägar (väta, lera, snö) och på branta sluttningar.

Modeller
Krypförmåga
 

Vadningsförmåga

Låt inte lite vatten hindra dig. Din Trail Rated® Jeep® 4x4 innehåller extra tätning för elektriska detaljer och kaross, samt ett högt luftinsug som hjälper dig att klara av vattendrag och översvämmade områden som sätter stopp för andra.

MODELLER
Vadningsförmåga
 

HANTERING

Jeep® 4x4 har förmåga att navigera i trånga utrymmen, kringgå akuta situationer och undvika kosmetiska skador tack vare precisionsstyrning och optimerade axelavstånd. Inte ens gaseller rör sig lika smidigt.

MODELLER
HJULBAS
TOTALLÄNGD
SVÄNGRADIE
 

Rörlighet

Låt däcket vara kvar på banan så håller du dig i rörelse. God rörlighet gör att hjulen stannar kvar längre tid på marken och ger maximal dragkraft om ett eller flera hjul höjs vid färd över hinder. Fjädringen bidrar till att höja offroad-prestandan genom att maximera flexibiliteten, axelns rörlighet och hjulens rörelse.

MODELLER
Ramp Travel Index
 

Markfrigång

Jeep®kan klättra över enormt stora hinder? För att du ska veta att förmågan finns när du en dag behöver den. Alla Jeep 4x4 är testade för förmågan att köra över hinder, som exempelvis stockar eller annat som kan dyka upp i din väg. Funktioner som testas omfattar markfrigång, infalls-, utgångs-, brytvinklar och mycket annat.

MODELLER
MARKFRIGÅNG (under körning)
INFALLSVINKEL
BRYTVINKEL
UTGÅNGSVINKEL
 
TOPPEN AV SIDAN